Doeksoorten

De meest gangbare doeksoorten voor vlaggen zijn SpunPolyester en GlansPolyester.
Bisonyl (vrachtwagenzeil) wordt met name veel toegepast bij spandoeken.

SpunPolyester
SpunPolyester doet nog het meest denken aan het "klassieke" wollen of katoenen doek van vroeger. Het is echter een volledig kunststof draad op een echter katoenen manier geweven. Hierdoor krijgt het zijn wat grove en robuste uitstraling.
Wij verwerken SpunPolyester van 155 gr/mtr2. Dit doek wordt algemeen gezien als het sterkste doek met de langste levensduur dat op de markt verkrijgbaar is. Vanuit de scheepvaart achtergrond worden daarom om die reden alle landenvlaggen altijd van SpunPolyester gemaakt, daar dit de meest lange levensduur heeft. Dat wil niet zeggen dat ze onverslijtbaar zijn, alleen ze gaan serker dan vlaggen van GlansPolyester.

GlansPolyester
Glanspolyester is een driedraads weefsel met een hoge dichtheid. Het is goedkoper te verwerken en door zijn dichte doekstructuur ideaal voor het drukken van vlaggen met eigen logo daar details en strakke lijnen goed tot zijn recht komen.
Is wat minder sterk dan SpunPolyester.

Bisonyl
Stug en relatief zwaar materiaal. Niet geschikt voor mastvlaggen, maar weer wel voor spandoeken en afgeschuinde gevelvlaggen. Voordeel bij de afgeschuinde vlaggen is dat ze altijd mooi strak hangen.
Daarnaast is er dankzij een zwarte inlage geen doordruk waardoor het ontwerp op beide zijden "leesbaar" gedrukt kan worden of verschillende afbeeldingen mogelijk zijn.

Contact

Vindbaarheid

Alle prijzen zijn excl. BTW © 2001 - 2019 Alldek vlaggen & masten
De Wagenmaker 18
1851 PX Heiloo - Holland

T
072 534 0545
F
072 533 2149
E
info@alldek.nl

Totaalprijs:  €0,00
Aantal artikelen: 0

Bedankt voor uw bezoek
en graag tot ziens!