Service

Vlaggenmasten
Naast het leveren van nieuwe vlaggenmasten onderhoudt en repareert Alldek ook vlaggenmasten. Of het nu gaat om een mast waarvan de knop af is of een vlaggenlijn die niet meer functioneert, ons serviceteam weet met zijn jarenlange ervaring  vaak voor ieder probleem wel een oplossing. Door onze goede contacten met de collega's zijn onderdelen meestal geen probleem.
Ook het ombouwen van vlaggenmasten, van gewone naar draaitop met uithouder, behoort in veel gevallen tot de mogelijkheden. Uiteraard afhankelijk van type mast en grondconstructie.Kosten voor reparaties en aanpassingen zijn als volgt:
 - Voorrijkosten 45.00
 - Werktijd        75.00, per uur/per man met een minimum 
                                    van 30 minuten. * 
 - Gebruikte materialen worden berekend volgens de prijslijst


* Let op, het plaatsings/onderhoudsteam bestaat meestal uit 2 man
De voorrijkosten zijn gebaseerd op het feit dat uw locatie in een route meegenomen worden. Moet het voor een bepaalde datum gerepareerd zijn, dan kunt u dit aangeven. Wij zullen ons best doen om te kijken of dit haalbaar is. Eventueel zou hier apart voor gereden moeten worden. Prijzen hiervoor op aanvraag.

Wanneer u van onze reparatie service gebruik wil maken verzoeken wij u vriendelijk om ons dit per e-mail en als bijlage een paar foto's van de desbetreffende mast, zowel van de voet (grondconstructie), de lijnbevestiging en de omgeving van de vlaggenmast mee te sturen. Dit kan ons dan een aardig beeld geven waar het om gaat en kunnen eventueel inschatten welke onderdelen er eventueel nodig zijn.


Vlaggen
Vlaggen hebben veel te lijden van de wind. Met name de zomen gaan vaak als eerste stuk. Wanneer u dit ziet zijn de vlaggen vaak nog eenvoudig en relatief goedkoop te repareren. Wacht u daar te lang mee dan slaat de hele hoek weg en moet er een heel stuk vanaf gehaald worden. Hierdoor raakt de maatverhouding uit balans en kunnen logo's (deels) wegvallen.
Ons advies is dan ook: haal de vlaggen eraf zodra u ziet dat deze gaan rafelen en laat ze repareren. Alldek kan dit uiteraard in eigen atelier voor u verzorgen.

Kosten hiervoor zijn EUR 9.50 per vlag, exclusief eventuele verzendkosten. De vlaggen worden hiervoor geheel nagezien en vakkundig gerepareerd en, indien nodig versterkt en/of opnieuw doorgestikt. 
Daarnaast kunnen wij vlaggen aanpassen, bijvoorbeeld doordat ze van een open zoom moeten worden voorzien.

Contact

Vindbaarheid

Alle prijzen zijn excl. BTW © 2001 - 2024 Alldek vlaggen & masten
De Wagenmaker 18
1851 PX Heiloo - Holland

T
072 534 0545
F
072 533 2149
E
info@alldek.nl

Totaalprijs:  €0,00
Aantal artikelen: 0

Bedankt voor uw bezoek
en graag tot ziens!