Fairybell kerstverlichting

Uw vlaggenmast als kerstboom met Fairybell

Fairybell brengt sfeer tijdens de donkere winterdagen!
De FairyBell kerstverlichting is een mooie aanvulling om de vlaggenmast in de kerstperiode optimaal te gebruiken.
De warme Led lichtjes zorgen voor een mooi effect en staatgarant voor complimenten van de hele buurt en voorbijgangers.
Bij Alldek heeft u een ruime keuze aan Fairybell kerstverlichting.
U kunt kiezen uit verschillende hoogtes, kleuren en aantallen in lampjes.

Bestel eenvoudig en veilig en geniet deze winter nog van jouw eigen Fairybell kerstboom!

 


 

 

     Fairybell voor                           Fairybell voor                          Fairybell voor
     6 meter mast                           7 meter mast                          8 meter mast

 

Maak van uw vlaggenmast een kerstboom met Fairybell
De 'verlichte kerstbomen' zijn unieke producten welke in Nederland geproduceerd worden, het gepatenteerde ontwerp zorgt voor een uniek effect en een snelle op- en afbouw.

De verlichting wordt in een handige doos geleverd en kan na het uitpakken direct in de mast gehesen worden. De Fairybell kerstboom van LED lampjes is daarbij een duurzaam product waar je vele winter seizoenen plezier van zult hebben. Tot slot is de verlichting te verkrijgen in diverse uitvoeringen die uit honderden tot wel duizenden lampjes kunnen bestaan. Zo is er voor iedere vlaggenmast een bijpassende mogelijkheid met de Fairybell kerstverlichting.

Wil je de laatste maanden van het jaar er ook sfeervol bijzitten? Bestel dan vandaag nog de FairyBell kerstverlichting voor in de vlaggenmast!

Fairybell voor een prachtig effect
De Fairybell verlichting heeft een prachtig effect op de sfeer in de tuin. Het is een echte eyecatcher tijdens de donkere wintermaanden. De prachtige kerstverlichting in boomvorm met honderden lampjes is eenvoudig op te hijsen met het ophijssysteem in de bestaande vlaggenmast.

Door het gepatenteerde systeem van Fairybell creŽer je in een zeer korte tijd een prachtige kerstsfeer rondom het huis of bedrijfspand.

Soorten kerstverlichting van Fairybell
Bij Alldek vindt u Fairybell kerstverlichting die geschikt zijn voor vlaggenmasten van 6 tot 8 meter hoog in de kleuren warm wit en multicolor. U kunt ervoor kiezen om de kerstverlichting los te bestellen, als u zelf al een vlaggenmast heeft.

Heeft u geen vlaggenmast, ook geen probleem. Ook hier heeft u bij Alldek ruime keus in aluminium en polyester vlaggenmasten. 

Fairybell opzetten
Een Fairybell kerstboom opzetten doe je eenvoudig en snel binnen 30 tot 45 minuten.

Bij ieder pakket van Fairybell kerstverlichting zit een duidelijke gebruiksaanwijzing en een easy-click-systeem, waardoor het niet moeilijk is om de boom op te zetten. Handig om te weten is ook dat de kerstboom rechtstreeks uit de doos kan worden opgetakeld, en later ook weer heel eenvoudig kan worden opgeborgen in dezelfde doos. Zo heb je er dus jaren plezier van!
Tip; laat de kerstboom na gebruik op dezelfde manier in de doos "vallen" zoals u hem er ook uit gehaald heeft, Dan kunt u hem de volgende weer probleemloos uit de doos ophijsen. Probeer niet te vouwen of op te rollen.

Fairybell kerstboom verlichting
De kerstverlichting van Fairybell kent vele voordelen. Zo biedt Fairybell enkel LED kerstverlichting aan. Met LED verlichting bespaar je aanzienlijk op je energiekosten en daarbij is de levensduur van LED lampjes gemiddeld langer, waardoor je een langere tijd van jouw verlichte kerstboom kunt genieten. Ook is de kerstverlichting van Fairybell bestand tegen alle weersinvloeden. Breng jouw tuin in kerstsfeer met de kerstverlichting van Fairybell! Bekijk het assortiment en bestel eenvoudig en veilig online bij Faber Vlaggen.

Fairybell kerstbomen
Een Fairybell kerstboom kopen doe je snel en eenvoudig online bij Faber Vlaggen. Al onze producten hebben wij op voorraad en kunnen we dus snel leveren. Ook heb je als je bij ons Op Fairybell kerstverlichting zit 3 jaar garantie. Daarnaast zijn alle onderdelen eenvoudig zelf te vervangen; van stekker tot complete lichtstringen.


Contact

Vindbaarheid

Alle prijzen zijn excl. BTW © 2001 - 2023 Alldek vlaggen & masten
De Wagenmaker 18
1851 PX Heiloo - Holland

T
072 534 0545
F
072 533 2149
E
info@alldek.nl

Totaalprijs:  €0,00
Aantal artikelen: 0

Bedankt voor uw bezoek
en graag tot ziens!