\"\"
Reclamevlaggen

Het gebruik van vlaggen met een eigen logo is een uiterst doeltreffend en relatief goedkope vorm van buitenreclame. Vanwege de beweeglijkheid trekken vlaggen dwingend de aandacht van voorbijgangers, meer dan bijvoorbeeld borden of zuilen. Reclame vlaggen maken zodoende op een zeer simpele wijze reclame voor uw bedrijf of produkt. Reclamevlaggen zijn in iedere denkbare afmeting te maken voor zowel in de vlaggenmast als aan de gevel.
Daar waar voor een aantal jaren terug vlaggen met eigen logo altijd in grote aantallen besteld moeten worden om een aantrekkelijke prijs te krijgen, is het dankzij de digitale druktechnieken mogelijk om slechts 1 vlag te bestellen tegen een schappelijke prijs. Ideaal dus voor sponsoring of om tijdelijke acties onder de aandacht te brengen. Wel is het nog steeds zo dat hoe groter de aantallen, hoe lager de prijs per stuk. Onze vlaggen worden standaard vervaardigd van 125 grams, driedraads GlansPolyester, een bij uitstek geschikt materiaal voor het bedrukken van vlaggen.

Productie van vlaggen

Bedrijfsvlaggen, reclamevlaggen en logovlaggen kunnen wij u zeer snel leveren. De productiemethode van bedrukte vlaggen is afhankelijk van aantal stuks, aantal kleuren en gewenste leverdatum. Wij proberen, rekeninghoudend met de gewenste leverdatum, de beste productiemethode te gebruiken zodat u dus de meest gunstige prijs krijgt.

Er zijn 2 verschillende productiemethoden, elk met hun eigen, specifieke voor-en nadelen.

Zeefdruk
zeer geschikt voor  oplages  met  enkele  PMS kleuren  en  prijstechnisch interessant vanaf 10 stuks. Heeft 100% doordruk, mooiere, diepere kleuren, maar  echter  een een levertijd van ca. 3 weken.

Digitale druk
vanaf 1 stuks leverbaar, aantal kleuren of full colour geen probleem, circa 90-95% doordruk, korte levertijd.

Wilt u uitgebreidere informatie of de verschillen, klik dan hier.


 
Contact

Vindbaarheid

Alle prijzen zijn excl. BTW © 2001 - 2019 Alldek vlaggen & masten
De Wagenmaker 18
1851 PX Heiloo - Holland

T
072 534 0545
F
072 533 2149
E
info@alldek.nl

Totaalprijs:  €0,00
Aantal artikelen: 0

Bedankt voor uw bezoek
en graag tot ziens!